Duna Charta janu√°ri klubnap

A Duna Charta 2010. janu√°r 4-i klubnapj√°n, 18 √≥rakor, √©v eleji besz√©lget√©sre v√°rja a Duna sorsa ir√°nt √©rdeklŇĎdŇĎket az RS9 sz√≠nh√°zban (1075 Budapest, Rumblach S. u. 9). A 2009-es √©vet √∂sszegzi Kar√°tson G√°bor √©s B√°rdos De√°k P√©ter.

Az EU Duna Strat√©gia kidolgoz√°s√°hoz 2010. janu√°r 15-ig lehet konkr√©t project javaslatokat beny√ļjtani. V√°rjuk mindazokat is, akik v√©lem√©ny√ľkkel seg√≠ts√©g√ľnkre tudnak lenni olyan projectjavaslat kialak√≠t√°s√°ban, amely a Duna √©s √©lŇĎvil√°ga hossz√ļt√°v√ļ v√©delm√©t szolg√°lja.

A Duna Charta, kapcsol√≥d√°si pontokat keresve azokkal, akiket m√©g ma is √©rdekel a Duna sorsa, v√°rja az √©rdeklŇĎdŇĎket az elŇĎad√°sain. Napjaink erk√∂lcsi √©s gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°ban a term√©szet √©s k√∂rnyezetv√©delem szempontjai fel√©rt√©kelŇĎdnek; az a csodaszerŇĪ t√©ny, hogy legal√°bb a nagymarosi duzzaszt√≥g√°t fel√©p√≠t√©s√©t siker√ľlt megakad√°lyoznunk, hovatov√°bb az √ļgynevezett rendszerv√°lt√°s egyetlen komolyan vehetŇĎ eredm√©nyek√©nt jelenik meg. A Duna Charta minden h√≥nap elsŇĎ h√©tfŇĎj√©n d√©lut√°n 6 √≥rakor v√°rja az RS9 sz√≠nh√°zban azokat, akiknek fontos az eg√©szs√©ges k√∂rnyezet, akiknek fontos a j√∂vŇĎ nemzed√©k√©nek az eg√©szs√©ges k√∂rnyezethez, a tiszta iv√≥v√≠zhez val√≥ joga, akik a Dun√°t, mint √©lŇĎ foly√≥t szeretn√©k megŇĎrizni az unok√°ik sz√°m√°ra. Programjainkon elŇĎad√°sokkal, vet√≠t√©sekkel v√°rjuk az √©rdeklŇĎdŇĎket. Szeretettel v√°runk mindenkit!

Duna Charta

RS9 Színház

1075 Budapest, Rumblach S. u. 9.