Duna Charta januári klubnap

A Duna Charta 2010. január 4-i klubnapján, 18 órakor, év eleji beszélgetésre várja a Duna sorsa iránt érdeklődőket az RS9 színházban (1075 Budapest, Rumblach S. u. 9). A 2009-es évet összegzi Karátson Gábor és Bárdos Deák Péter.

Az EU Duna Stratégia kidolgozásához 2010. január 15-ig lehet konkrét project javaslatokat benyújtani. Várjuk mindazokat is, akik véleményükkel segítségünkre tudnak lenni olyan projectjavaslat kialakításában, amely a Duna és élővilága hosszútávú védelmét szolgálja.

A Duna Charta, kapcsolódási pontokat keresve azokkal, akiket még ma is érdekel a Duna sorsa, várja az érdeklődőket az előadásain. Napjaink erkölcsi és gazdasági összeomlásában a természet és környezetvédelem szempontjai felértékelődnek; az a csodaszerű tény, hogy legalább a nagymarosi duzzasztógát felépítését sikerült megakadályoznunk, hovatovább az úgynevezett rendszerváltás egyetlen komolyan vehető eredményeként jelenik meg. A Duna Charta minden hónap első hétfőjén délután 6 órakor várja az RS9 színházban azokat, akiknek fontos az egészséges környezet, akiknek fontos a jövő nemzedékének az egészséges környezethez, a tiszta ivóvízhez való joga, akik a Dunát, mint élő folyót szeretnék megőrizni az unokáik számára. Programjainkon előadásokkal, vetítésekkel várjuk az érdeklődőket. Szeretettel várunk mindenkit!

Duna Charta

RS9 Színház

1075 Budapest, Rumblach S. u. 9.