Vajdovichn√© dr. Visy Erzs√©bet: "Magyarorsz√°g k√∂zremŇĪk√∂d√©se a Duna R√©gi√≥ Strat√©gi√°ja elŇĎk√©sz√≠t√©s√©ben. Korl√°tok √©s lehetŇĎs√©gek"

ElŇĎad√°s az RS9 Sz√≠nh√°zban

A Duna Charta 2010. √°prilis 12-i klubnapj√°n, 18 √≥rakor Vajdovichn√© dr. Visy Erzs√©bet (BME Szociol√≥gia √©s Kommunik√°ci√≥ Tansz√©k c√≠mzetes docense) tart besz√°mol√≥t a tervezett Duna-R√©gi√≥r√≥l "Magyarorsz√°g k√∂zremŇĪk√∂d√©se a Duna R√©gi√≥ Strat√©gi√°ja elŇĎk√©sz√≠t√©s√©ben. Korl√°tok √©s lehetŇĎs√©gek" c√≠mmel az RS9 sz√≠nh√°zban (1075 Budapest, Rumblach S. u. 9).

A Duna Charta, kapcsol√≥d√°si pontokat keresve azokkal, akiket m√©g ma is √©rdekel a Duna sorsa, v√°rja az √©rdeklŇĎdŇĎket az elŇĎad√°sain. Napjaink erk√∂lcsi √©s gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°ban a term√©szet √©s k√∂rnyezetv√©delem szempontjai fel√©rt√©kelŇĎdnek; az a csodaszerŇĪ t√©ny, hogy legal√°bb a nagymarosi duzzaszt√≥g√°t fel√©p√≠t√©s√©t siker√ľlt megakad√°lyoznunk, hovatov√°bb az √ļgynevezett rendszerv√°lt√°s egyetlen komolyan vehetŇĎ eredm√©nyek√©nt jelenik meg. A Duna Charta minden h√≥nap elsŇĎ h√©tfŇĎj√©n d√©lut√°n 6 √≥rakor v√°rja az RS9 sz√≠nh√°zban azokat, akiknek fontos az eg√©szs√©ges k√∂rnyezet, akiknek fontos a j√∂vŇĎ nemzed√©k√©nek az eg√©szs√©ges k√∂rnyezethez, a tiszta iv√≥v√≠zhez val√≥ joga, akik a Dun√°t, mint √©lŇĎ foly√≥t szeretn√©k megŇĎrizni az unok√°ik sz√°m√°ra. Programjainkon elŇĎad√°sokkal, vet√≠t√©sekkel v√°rjuk az √©rdeklŇĎdŇĎket.

Szeretettel v√°runk mindenkit!

Duna Charta

RS9 Színház

1075 Budapest, Rumblach S. u. 9.